Hentet Oda i barnehagen torsdag ettermiddag og ferden gikk rett til fjells. På parkeringen ble vi møtt av sur vind og snøføyk. Det var kaldt ?
Deilig å komme inn på hytta og fyre opp og få litt mat i kroppen, det ble pølse i lompe ?Trøtt og sliten var det ikke lenge før gojenta fant plass under dyna ?Dagen etter var vi tidlig klare for å hente nye lass i bilen, bært inn av våre gode hjelperemen først måtte vi fikse fletteVi ble enige om å gå oppom vannene før vi gikk til parkeringen for å hente lass ?Oda har full kontroll ?
Oda satte av sted i et forrykende tempo med god hjelp av HappyVed Nordstulvannet måtte vi sjekke at båten lå der og var klar til brukLitt småfiksing og Oda og jeg skal ut å ro neste gang, det blir gøy?
Neste stopp parkeringen, her er hundene ferdig lesset på, klar til å gå inn på hyttaVi er så glad for vårt nye kjøkken med stekeovn, her har jeg laget skinkepai til lørdagskveldenOda spiste 3 porsjoner, ikke rart etter mye frisk luft og lange turer
Mandag var jeg igjen alene og fikk meg en god tur hvor hundene kunne løpe løse. Elton hele tiden, han ligger i hardtrening til røntgen av hofter og albuer? jentene bytter på ?Love var så sliten at hun hoppet rett opp i sofaen med selen på og sovnet ?Nyt dagen der ute ?