Oda og jeg er et godt team og storkoser oss sammen 😍
Denne helgen ble en opplevelses fra start til slutt for Oda 🤪
Startet med at Happy og jeg hentet henne på toget i Drammen
Etter god mat og en liten smak av smågodtet ble det fort natt for en liten jente 💕 men først måtte hun ha en liten opptelling
Lørdag skulle vi i trampolineparken noe Oda gledet seg vilt til 💫 Vi inviterte med oss Storm og Oda og slo tre fluer i en smekk, alle ungene storkoste seg, Kristine og jeg fikk skravle og Elton kom hjem igjen🤪 gode på multitasking 🤣 Dessverre var jeg mer opptatt av å sende snapper enn å ta bilder for blogg 🤗 men sånn der det ut, helt rått, anbefales på det sterkeste 😍
Det var en trøtt og sliten liten jente som etter å ha spist pizzasnurrer igjen sovnet på sofaen 💤 kanskje såvidt innom denne posen igjen en liten turGleder meg allerede til neste gang 🤩 og hva finner vi på da tro????