Runder av julen og går inn i det nye med årets beste julepresang, et bilde Oda hadde laget i barnehagenVel nest beste ble det vel, den beste er at de nærmeste hyttenaboene skal selge og man igjen kan bruke Ble som det stedet det skal være, fred og rekreasjon❤
Mariann med familie åpner dørene og koser seg gløgg ihjel med mine 4-bente mens de venter tålmodig på egen valp
Happy, Nikita og Elton har vært der og storkost seg 😍 Så deilig å tenke på at de får det beste fra 2 verdener 🙂
Bilder fra et av Happy’s besøk


Nikita har nok vært der flest ganger og blir skikkelig snurt når hun ikke får være med når Mariann er innom for å levere eller hente en av de andre hundene, Nikita storkoser seg der 🙂
Denne gangen var det oppkjøring til jul og Nikita var med på avslutning i 4 dje klassen som Mariann er lærinne forResten av bildene lar jeg tale for seg selv, hun var et fullgodt familiemedlem og med på alt 😊 imponerende ble det tid til tur og skiturer innimellomNår bilen var full av ski og juletre snek Nikita seg frem og satt seg fint i forsetemen ble pent nødt til å krabbe bak igjen 😂
Da Nikita skulle være med på romjulsutstilling skulle Elton endelig være heldig og nyte noen dager der før jeg ville ha ham hjem nyttårsaften 🎉