I romjulen kom det triste budskapet at Frøya hadde sovnet inn?

❤17.7.2007 – 27.12.2017❤

Du var en utrolig hund Frøya, godtok alt og alle, like blid og fornøyd. Glad for barn og barnebarn som fører generasjonene videre


Gjengir her Frida’s minneord om verdens beste Frøya

Tenk at man kan bli så glad i en hund. For oss var ikke du bare en hund Frøya, men en stor del av familien. En som alltid ønsket oss velkommen hjem, en som alltid var glad i oss uansett hva vi gjorde og ikke gjorde, en vi kunne snakke med og som vi følte forstod. Du var så innmari tillitsfull og snill.

Du var jo en del av vårt firkløver Frøya. Hvem skal nå møte oss logrende i døra hver dag? Du var en trygghet for oss alle og etterlater deg et stort tomrom i hjertene våre, som ingen noen gang kan fylle igjen. For oss var du aldri “bare en hund”, men et fullverdig familiemedlem som det er vanskelig å se for seg en hverdag uten. Takk for at vi så heldige å ha 10,5 år sammen med deg. Du viste oss hvor mye kjærlighet og glede en hund både kan gi og få

Tusen takk til Anne, Frida og Sofie

Dette bilde fikk jeg julaften med ønske om en god jul, godt du hadde en veldig god periode før du sovnet inn