Lillestrøm ble første innendørs utstilling for yngste prinsessa👑 Nikita tok alt med den største ro som hun alltid gjør, ikke mye stress der i gården 🐩🦁Tusen takk til Marte som stilte favoritten sin i gruppefinalen der hun fikk den flotte plasseringen som BIG 3, hvis noen savner rosetten er det fordi den må bli sendt i posten fordi de hadde gått tomme🤔 det blir en medalje isteden🥉Jeg var opptatt med å stille “Donna” Ace Of Norway Artemis i beste tispeklasse, søskenbarn til Nikita tilhørende Ann Kristin, hun fikk også flotte resultater og endte opp med reserve cert 👏 vi var meget fornøyde damer som kjørte hjem den dagen 😉Den siste uken har de små “krapylene” vært 2 hanger på kjøkkentur med utvidelse av radius til gang og oransj stue🖤💜💛💚💙❤
Finn 1 feil på de 2 neste bildene 🐺
De 4 jentene 💗Frøya har vært her en oval weekend og tar livet med ro 😴 Gamle damer må slappe av litt innimellom 🤣Ha en fortsatt fin dag ❄☃