Selv som oppdretter siden 1992 er dette hver gang like stort under og spennende 💕og hvis Lakka tenker det samme sitter hun her og betrakter verket sittLakka’s fødsel startet tidlig torsdags morgen 12.10 og 7 valper ble levert på løpende bånd, så var det stopp, vi løp, vi kjørte bil og vi stimulerte, Lakka bukjobbet, men ingen valp kom nedover i fødselskanalen. Hos veterinær hjalp verken kalk eller vestimulerende så det måtte keisersnitt til for å få ut de 5 siste. Totalt 12 valper bar Lakka igjen på, 17 kilo, ikke rart hun var tung i bevegelse på slutten. Synderen lå på tvers rett bak bekkenet og var død

En har vi dessverre mistet på veien til å bli 7 dager, trolig av væske i lungene

Men 10 flotte valper vokser og trives etter en tid med mye overvåking og hjelp. De gikk ganske mye ned i vekt de første dagene, men nå peker pila rett oppover

Her er mye bilder fra Lakka og Chib sine 10 valper ❤💙


Lakka har mange hjelpere og støttespillereNikita har mye selskap i Eskil, her sover de natt sammen

Nå er det Natti natt for dagvakten😴