Endelig har de 4 sør vinduene blitt byttet 🙂

Vi har møtt valpekjøpere fra Odda på Lasses og snille Lene kom fra Kr.sand for å vise frem Phenix. Eirin hadde møtt Lakka og Nikita tidligere, men hadde også lyst til å møte Phenix som forhåpentligvis skal bli mamma til familiens hund nr 2:)

Hadde et stort ønske om å gå rundt Trollsvann før jeg ble bundet opp med valper og Ann Kristin og gjengen måtte ikke bes 2 ganger for å følge med

Kennelen har blitt beæret med nok en CHAMPION, Mamili’s You Light Up My Life “Asta” ble BIM på NKK i Harstad, store gratulasjoner sendes til Toril og Heidi. Jeg skulle vært der med Lykke, men hun er nakenhund for tiden. Skikkelig nedrøytet før løpetid, men så lenge certet ble i familien spiller det jo ingen rolle 😉

Hatt kvalitetstid med skjønne Oda, hun er en øyesten

Valpekassa er klar for fylling

og hvis det blir som Lakka ser ut, blir det fullt

En av de siste ettermiddagene da jeg var på hytta sist kom en rådyr mamma med 2 søte barn, måtte ta bilde igjennom vindu så ikke det enkleste å se, men hvis man ser godt etter ser man demGodt ikke alle hundene var ute😂

Neste gang blir det kanskje valpebilder🐕🐾🐶